An error occurred while validating hresult

Fixing this, resolved both the app compilation, and the setup validation error.

I have been receiving this error for a while when using devenv on an automatic build.

It appears that the mysql-connector/Net solution has been built for use with .

Net 4.0 which is still in beta (admittedly only for the next few days).

One of these projects being referenced is missing something, for example a file listed in the project is not located on your local disk, or one of the project references is no longer included in the solution.

However, in my case none of the answers I found helped.

We've worked around this issue by triggering the MSI build a second time when it fails a first time.

Not nice, but it works most of the time (error rate is down from ~ 10% to ~ 1%).

I checked for service health issues, and I was unable to find any. I tried waiting a day like most people in forums have done and got resolution. this would be the first storage account of this tenant.

do i need something first, like a vlan before a storage container?

Mircrosoft stoped supporting Installer projects a long time ago but some of us still have solutions with installer projects.

Then a colleague suggested cleaning the solution, and restarting VS - and that worked!

So I don't know what was the problem in my case, but if you've tried the common solutions you can find via Google and they haven't worked for you, you may as well try a clean and a restart!

Search for an error occurred while validating hresult:

an error occurred while validating hresult-64

For example, if under Visual Studio you see the key "15.0_abcd1234" it would be "15.0_abcd1234_Config". Solver for Build Servers On the other hand this code always works for a current user account which launches it (because of HKEY_CURRENT_USER).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “an error occurred while validating hresult”